Стъклени сенници

   Стъклениият сенник е изделие за стилно предпазване от слънце, дъжд или сняг, като същевременно с това превръща Вашия дом, тераса или заведение в атрактивно и функционално жилищно пространство с минимални финанси.


      Той осигурява комфорт и същевременно предпазва . В зависимост от вида и площта на мястото, на което трябва да се монтира се определя големината му. Poxinox, изгражда стъклени сенници, по поръчка, с детайли от качествена неръждаема стомана 304 (Инокс)

Стъклениият сенник е изделие за стилно предпазване от слънце, дъжд или сняг, като същевременно с това превръща Вашия дом, тераса или заведение в атрактивно и функционално жилищно пространство с минимални финанси.  Основните предимства на стъкления сенник са - той е средство за красива и ефективна защита от слънце, дъжд и сняг като не спира притока на естествена светлина, и предпазва от избеляване изложените стоки на витрините на магазините и на мебелите във Вашата градина или тераса в случай, че бъде изработен от матово стъкло. По – красив, стилен и здрав е от обикновените сенници.

Сенникът се изработва по индивидуален размер на клиента като има възможност да бъде със закалено стъкло, с дебелина 8 или 10 милиметра което се предлага в богата гама от цветове и с възможност за химично матиране, частично матиране, матиране по проект, цветен мат и други принтове на стъклото по ваш дизайн, а качеството на закаленото стъкло и на детайлите от неръждаема стомана гарантират дълги години безпроблемно ползване, без поддръжка, именно заради това сенниците на Poxinox са с 5 години гаранция, при монтаж от нашите монтажисти. Цената се определя от размерите на сенника.